Neem contact op

Bedrijfshulpverlener BHV

Een BHV-opleiding is van groot belang voor elk bedrijf of organisatie. BHV staat voor Bedrijfshulpverlening, wat betekent dat medewerkers opgeleid worden om bij calamiteiten snel en effectief te kunnen handelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een brand, een ongeval, een hartstilstand of een ander noodgeval.
Lees meer

Wat leer je

Een BHV-opleiding bestaat uit een aantal onderdelen, zoals EHBO, brandbestrijding en ontruiming. Tijdens de opleiding leren de deelnemers hoe ze moeten handelen bij deze noodsituaties. Ook wordt er aandacht besteed aan preventie, zodat de kans op calamiteiten zo klein mogelijk wordt. De opleiding wordt afgesloten met een examen na het succesvol afronden van de E-learning welke u thuis in uw eigen tijd kunt volgen. Bij succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat. Een pasje in creditcard formaat is ook mogelijk.

Herhaling

Het is van belang om de BHV-opleiding regelmatig te herhalen. Zo blijven de vaardigheden en kennis up-to-date en kunnen de medewerkers snel en adequaat handelen bij een noodgeval. Een herhalingscursus duurt doorgaans één dagdeel en wordt georganiseerd binnen het bedrijf of de organisatie zelf.

Individueel of incompany

Een BHV-opleiding kan zowel op individuele basis als incompany worden gevolgd. Bij incompany worden de medewerkers op locatie opgeleid, waardoor de opleiding volledig op maat kan worden gemaakt. Ook is het mogelijk om de opleiding in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden, zodat dit niet ten koste gaat van de productiviteit van het bedrijf.

Samenvatting

Al met al is een BHV-opleiding van groot belang voor elk bedrijf of organisatie. Door jaarlijks een herhalingscursus te volgen, blijven de medewerkers goed voorbereid op noodsituaties en kan er snel en effectief worden gehandeld. Door de opleiding incompany te organiseren, kan dit op een efficiënte en op maat gemaakte manier worden gedaan.

Inschrijfformulier

ABC zweminstructeur formulier

Navigatie

Contact

+31 6 41555630
info@aquazuydacademy.nl
Caumerboord 45
6418BL, Heerlen
Nederland
KVK: 85640700
IBAN: NL76 ABNA 0117 1772 29
BTW: NL004125958B88
AquaZuyd © 2024 - Website ontwikkeling door: Website Visie
phone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram