Neem contact op

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we voor jou met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen. Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact op.
Neem contact op

Veel gestelde vragen

Onze opleidingen zijn de beste prijs voor onbetaalbare ervaringen! Wij geloven dat investeren in jezelf het allerbelangrijkste is wat je kunt doen. Met onze unieke programma's en bekwame docenten garanderen we dat je jezelf zult ontwikkelen en groeien. En het mooiste is, onze tarieven zijn zeker betaalbaar. Dus wat wacht je nog? Investeer in jezelf en ontdek wat je echt kunt! Bekijk hier het volledige kostenoverzicht.
Wij begrijpen dat iedereen uniek is en dat we allemaal andere behoeften en doelen hebben. Daarom bieden wij maatwerk aan onze deelnemers om ervoor te zorgen dat onze opleiding aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Ons team van professionele trainers is altijd bereid om samen met jou te werken aan een opleidingsplan op maat. Dit kan betekenen dat we de lesstof aanpassen aan jouw specifieke leerbehoeften, of dat we extra tijd besteden aan onderwerpen waar je meer behoefte aan hebt.
Onze opleiding is volledig digitaal te volgen doormiddel van een E-learning die je stapsgewijs op een leuke leerzame manier door de verschillende thema’s heen leidt. Dit zorgt ervoor dat je de opleiding op jouw eigen tempo kunt volgen, waar je wilt en wanneer je wilt.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je de beste opleiding krijgt die aansluit bij jouw behoeften en doelen. We zijn er om je te helpen om het maximale uit je opleiding te halen en om je te helpen om je doelen te bereiken.

We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een opleiding op maat.

Ce3 Lesgever / zweminstructeur ABC
Wij maken onderscheidt tussen deelnemers met ervaring binnen de zwembranche en deelnemers die volledig vanaf nul beginnen. Globaal houdt dit in:
• Heb jij al (aantoonbare) ervaring dan moet jij de (beroeps)opleiding in 5 tot 6 maanden kunnen afronden.
• Heb jij geen enkele ervaring dan moet je rekening houden met een duur van 6-9 maanden.
• Heb jij langer nodig? Geen probleem, wij zijn er voor je.


Zwemmend Redden voor Zwembaden
Voor de opleiding zwemmend Redden voor Zwembaden gaan wij uit van een studiebelasting van de volgende duur:
• Inleveren van een theorie opdracht / werkstuk (studiebelasting van 2-4 uren)
• Praktijk bijeenkomst: oefenen voor praktijkexamen ( 1.5 tot 2 uur)
• Praktijk bijeenkomst: praktijk examen (1.5 tot 2 uur)
• Studie grepen, technieken etc. ( 4 uren)

NIKTA Acute Zorg
Voor de opleiding NIKTA Acute Zorg gaan wij uit van een studiebelasting van de volgende duur:
• Theorie via E-learning (2 tot 4 uur)
• Praktijk bijeenkomst: praktijk examen (2-3 uren)

Wil je graag leren, maar heb je weinig tijd of ben je vaak onderweg? Met e-learning kun je starten waar en wanneer je wilt!

Onze e-learning opleidingen zijn ontworpen om gemakkelijk te volgen vanuit het comfort van je eigen huis of vanaf elke locatie waar je toegang hebt tot een computer en internet. Je hoeft je niet te haasten om naar een klaslokaal te gaan of om reis- of verblijfskosten te betalen.

Met onze e-learning opleidingen heb je de vrijheid om te leren op jouw eigen tempo en op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Je kunt de lessen bekijken wanneer je wilt en zoveel herhalen als je nodig hebt om de stof te begrijpen.

Onze professionele trainers staan altijd klaar om te helpen met eventuele vragen of om aanvullende hulp te bieden als je dat nodig hebt. We zijn er om ervoor te zorgen dat je de beste opleiding krijgt die aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Klaar om te starten? Schrijf je nu in voor onze e-learning opleiding en begin vandaag nog met leren!
CE3 Lesgever ABC:
Onze opleiding Lesgever ABC is specifiek gericht op mensen die interesse hebben in het geven van leerzame zwemlessen en die graag willen leren hoe ze op een professionele, veilige, plezierige en enthousiaste manier zwemles kunnen geven.
Onze opleiding is geschikt voor een breed scala aan mensen, waaronder:

1. Mensen die actief zijn in de zwembranche, maar nog geen diploma hebben: Als je al werkzaam bent in de zwembranche, maar je nog geen diploma hebt, kan onze opleiding een goede manier zijn om je kennis en vaardigheden te verdiepen en om een erkend diploma te behalen.

2. Mensen die graag met kinderen werken en ontwikkeling belangrijk vinden: Onze opleiding is geschikt voor mensen die graag met kinderen werken en die het belangrijk vinden om bij te dragen aan hun ontwikkeling. Als je graag kinderen het zwemmen wilt leren, kan onze opleiding een goede keuze voor je zijn.

3. Herintreders: Als je eerder in de zwembranche hebt gewerkt, maar dat al een tijdje niet meer doet, kan onze opleiding een goede manier zijn om je kennis en vaardigheden op te frissen en om terug te keren naar de branche.

4. Mensen die een carrièreswitch ambiëren: Onze opleiding is ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe carrière en die geïnteresseerd zijn in het geven van zwemles. Als je graag een nieuwe uitdaging wilt aangaan, kan onze opleiding een goede keuze voor je zijn.

5. Mensen die naast hun huidige baan iets willen bijverdienen: Onze opleiding is ook geschikt voor mensen die naast hun huidige baan iets willen bijverdienen. Als je graag deeltijd wilt werken in de zwembranche, kan onze opleiding een goede manier zijn om dat te doen.

6. Mensen die bijscholing zoeken: Onze opleiding is ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar bijscholing om hun kennis en vaardigheden op peil te houden of om zich te ontwikkelen in hun huidige baan.

7. Schoolverlaters: Onze opleiding is zeer geschikt voor schoolverlaters. De zwembranche staat te springen om nieuwe, leuke goed gediplomeerde lesgevers. Een goede investering voor een mooie carrière.

Als je een van deze profielen aanspreekt, kan onze opleiding een goede keuze voor je zijn. We hopen dat je je aanmeldt en we kijken ernaar uit om je te helpen om je doelen te bereiken.

Zwemmend Redden voor Zwembaden (ZRZ)

Onze opleiding Zwemmend Redden voor Zwembaden is geschikt voor iedereen die werkzaam is in een zwembad en die graag wil leren hoe ze in noodsituaties op een professionele manier kunnen handelen/ redden. De opleiding is daarom geschikt voor toezichthouders, lifeguards, zweminstructeurs en doelgroep instructeurs.

De opleiding Zwemmend redden voor zwembaden is ook geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werken in een zwembad en die willen leren hoe ze in noodsituaties op een professionele manier kunnen handelen/ redden. De opleiding kan helpen om te leren hoe je in een noodsituatie kunt handelen en hoe je kunt bijdragen aan het veilig houden van zwembaden.

Als je werkzaam bent in een zwembad of als je geïnteresseerd bent in het werken in een zwembad en je wilt leren hoe je in noodsituaties op een professionele manier kunt redden, kan onze opleiding Zwemmend redden voor zwembaden een goede keuze voor je zijn. We hopen dat je je aanmeldt en we kijken ernaar uit om je te helpen om je doelen te bereiken.

Nikta Acute Zorg
Onze opleiding Nikta Acute Zorg is geschikt voor iedereen die graag wil leren hoe ze op een professionele manier kunnen omgaan met acute zorgsituaties. Dit kan zijn in het geval van ongelukken of noodgevallen in de privésfeer of op het werk.
De opleiding is daarom geschikt voor iedere professional in ieder werkveld die geïnteresseerd is in het versterken van hun vaardigheden op het gebied van acute zorg. Tegenwoordig is het zelfs verplicht dat op iedere werkvloer meerdere personen aanwezig zijn die adequaat kunnen handelen als er zich een ongeluk of andere acute situatie voordoet.
Door deze opleiding te volgen wordt Nederland weer een stukje veiliger en kun jij adequaat optreden wanneer er zich een calamiteit voordoet op de werkvloer, in de privésfeer of in de buitenlucht.
Er zijn verschillende voordelen van e-learning:

1. Flexibiliteit: E-learning kan worden gedaan op elk moment en op elke locatie, zolang je toegang hebt tot een computer en internet. Dit betekent dat je de opleiding op jouw eigen tempo en op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt, kunt volgen. Altijd en overal.

2. Kostenbesparing: E-learning kan goedkoper zijn dan traditionele opleidingen, omdat je niet hoeft te reizen of verblijfskosten hoeft te betalen.

3. Verhoogde motivatie. Deelnemers vinden e-learning interessanter dan offline opleidingen / trainingen omdat e-learning veel interactiever is.

4. Personalisatie: E-learning kan worden aangepast aan jouw specifieke leerbehoeften en doelen, wat kan helpen om de opleiding effectiever te maken. Voor iedereen een persoonlijk traject

5. Toegang tot expertise: E-learning kan toegang bieden tot experts op verschillende gebieden vanuit de hele wereld.

6. Gemak: E-learning kan gemakkelijk worden gedaan vanuit het comfort van je eigen huis, wat kan helpen om stress te verminderen en productiviteit te verhogen.

7. Duurzaamheid: E-learning kan bijdragen aan duurzaamheid doordat er minder papierverbruik is en er minder reistijd nodig is.

8. Geen wachttijden.

9. Extra aandacht voor wie dat nodig heeft.

In het algemeen kan e-learning een effectieve en praktische manier zijn om te leren en om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen.

Toch nog andere vragen?

Geen enkel probleem! Stel gerust je vraag via het contactformulier of bereik ons met onderstaande contactgegevens. Wij maken graag een keer kennis met je.

Contactinformatie

+31 6 41555630
info@aquazuydacademy.nl

Adres

Caumerboord 45
6418BL, Heerlen
Nederland

Overig

KVK: 85640700
IBAN: NL76 ABNA 0117 1772 29

Contactformulier

Contactformulier

Navigatie

Contact

+31 6 41555630
info@aquazuydacademy.nl
Caumerboord 45
6418BL, Heerlen
Nederland
KVK: 85640700
IBAN: NL76 ABNA 0117 1772 29
BTW: NL004125958B88
AquaZuyd © 2024 - Website ontwikkeling door: Website Visie
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram